LELO Lily 2 Luksus Klitoris Vibrator

Double click on above image to view full picture

 • LELO Lily 2 Luxury Clitoral Vibrator 1
 • LELO Lily 2 Luxury Clitoral Vibrator 2
 • LELO Lily 2 Luxury Clitoral Vibrator 3
 • LELO Lily 2 Luxury Clitoral Vibrator 5
 • LELO Lily 2 Luxury Clitoral Vibrator product held in hand 50
 • LELO Lily 2 Luxury Clitoral Vibrator product held in hand 51
 • LELO Lily 2 Luxury Clitoral Vibrator product packaging image 90

LELO Lily 2 Luksus Klitoris Vibrator

In stock Delivery 2-5 days

€133.00

  Product Description

  Med Lily 2 kan du nu spille på alle dine erotiske sanser på én gang.

  Denne klitoris vibrator ser ikke bare appetitlig ud - den er også udstyret med vibrationer, der spænder fra de helt blide til de meget kraftige, og sidst, men ikke mindst, så dufter den! - Den er altså både en fryd for øjet, føles skøn på kroppen og dufter dejligt.

  Den sensuelle duft er indkapslet i vibratoren, så den er helt sikker at bruge. Som mange andre af LELO's lækre produkter, er vibratoren lavet i fløjlsblød ABS-plast, der er et kropssikkert og phatalatfrit materiale.

  Lily 2 giver dobbelt så kraftige vibrationer end dens forgænger, og du kan vælge med 8 forskellige vibrations niveauer. Samtidig med det er den genopladelig, og efter bare 4 timers opladning via det medfølgende USB-stik, har du til hele 2 timers frække fornøjelser.

  Vibratoren er ergonomisk udformet, med et lille "knæk" på midten, som gør den nem for dig - eller din partner - at placere på klitoris. Du kan også sætte spidsen direkte på klitoris, hvis du ønsker ekstra intens stimulation.

  Duften er tænkt som en blid form for aromaterapi og virker på ingen måde overdøvende, men blot som en mild antydning, der pirrer dine sanser. Du kan få vibratoren i 3 forskellige duftkombinationer: Den lilla dufter af chokolade og rødvin, den lyserøde dufter af roser og blåregn og den lyselilla dufter af lavendel og Manuka honning.

  Lily 2 er 100 % vandtæt, og du kan derfor trygt tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Du rengører den bedst ved at bruge en sexlegetøjsrens for ekstra høj hygiejne.

  Details

  MATERIALE: Kvalitets ABS.
  FTALATFRI: Ja.
  STØRRELSE: 7,5 cm x 3,6 cm x 2,5 cm.
  VÆGT: 42 g.
  VANDTÆT: Ja.
  BATTERITYPE: Opladeligt Lithium. Oplades via USB-stik (medfølger).
  VIBRATIONSNIVEAU: 8 vibrationsmuligheder.
  LYDNIVEAU: Lydsvag.
  VIBRATIONSTID: 2 timer.
  BRUGERMANUAL: Engelsk, svensk.