Summer Sale: Save up to 60% - Buy now

Julekalenderen er desværre udsolgt. Gå ikke glip af den frækkeste julekalender i 2021

Indtast din mail og bliv den første der får besked, når julekalenderen for 2021 er klar.

Erotisk julekalender

December måned er fyldt med glæde, hygge og nærvær, for juletid er ensbetydende med kvalitetstid med dine kære. I år kan du få endnu mere kvalitetstid og endnu flere intime stunder med den person, du holder allermest af. Forkæl din partner og dig selv med årets frækkeste julekalendere fra Sinful, der med garanti får jer til at hoppe ud af julesokkerne.

Sinful julekalender

Den limited edition julekalender indeholder 24 erotiske gaver, der gør jeres december endnu frækkere. Hver dag får I en ny overraskelse, der giver jer masser af muligheder for pirrende forspil og fantastiske sexoplevelser.

24 frække overraskelser

Populære bedst sælgende produkter

+95% vil anbefale kalenderen

Gratis fragt

Classic er årets bedstsælger

13x Sexlegetøj

7x Erotiske tilbehør

4x Bondageprodukter

Sinful Classic Julekalender 2020

 • Skandinaviens mest solgte erotiske julekalender.
 • Den perfekte gave til din partner.
 • Købte du classic kalenderen sidste år? Prøv årets Sinful Deluxe kalender med nye og frækkere gaver.
 • 24 populære produkter til kvinder, mænd og par med en samlet værdi på 2.300 kr.
 • Inspirationshæfte er inkluderet med tips og tricks til en frækkere juletid
 • Begrænset antal. Bestil i dag og få gratis fragt.
Deluxe velvære for begge

14x Sexlegetøj

3x Erotiske tilbehør

7x Bondageprodukter

Sinful Deluxe Julekalender 2020

 • Årets mest eksklusive erotiske julekalender.
 • For dem der købte classic julekalenderen sidste år eller som allerede har erfaring med sexlegetøj.
 • 24 populære luksusprodukter til kvinder, mænd og par med en samlet værdi på 4.900 kr.
 • Nyt sortiment fra de bedst sælgende mærker som Sinful, Obaie, Nortie, Mr. Membr og Amaysin.
 • Inspirationshæfte er inkluderet med tips og tricks, til at få den bedste oplevelse med produkterne.
 • Begrænset antal. Bestil i dag og få gratis fragt.
Advents Julekalender

6x Sexlegetøj

2x Erotiske tilbehør

4x Bondageprodukter

Sinful Adventskalender 2020

 • Den perfekte adventsgave til din partner.
 • Kan bruges af alle uanset erfaring med sexlegetøj.
 • 4 låger med i alt 12 populære produkter til både kvinder, mænd og par.
 • Har en samlet værdi på 2.800 kr.
 • Inspirationshæfte er inkluderet med tips og tricks til ugens frække overraskelse.
 • Begrænset antal. Bestil nu og få gratis fragt.

Hør mere om Sinful Julekalenderen

Tak for en lækker jul
“Det er det bedste køb jeg længe har gjort. Vi har haft den sjoveste og frækkeste jul. Kvaliteten er i top, variation og inspiration i verdensklasse. Det er absolut pengene værd”
- Trine -
Bedste parterapi til prisen
“At en kalender skulle have en effekt havde jeg aldrig regnet med. Den har skabt gnist, glæde, frækhed og flere dejlige stunder. Spændingen over hvad vi skal lege med næste dag er en del af legen.”
- Anders -
Overraskelser og julelege
“Vi blev overraskede over hvad der gemte sig bag nr. 16 - det troede vi ikke var noget for os, men det bliver helt sikkert noget vi vil lege med fremover.”
- Camilla -

Ofte stillede spørgsmål om vores julekalendere

Vi købte julekalenderen sidste år - Indeholder årets udgave de samme produkter?

Sinful Classic Julekalender
Sinful julekalender byder på 6 helt nye produkter, 8 gengangere fra sidste års version og 10 upgradderede udgaver af de velkendte farvoritter. Købte du Classic julekalenderen sidste år anbefaler vi, at du vælger Deluxe-udgaven eller den helt nye adventskalender.

Sinful Deluxe Julekalender
I Sinful Deluxe julekalenderen findes der 18 spritnye produkter og 6 opgraderede udgaver af tidligere produkter, som garanteret vil få juleklokkerne til at ringe. Du kan derfor købe Deluxe kalenderen igen i år og og blive glædeligt overrasket hver dag.

Sinful Adventskalender
Adventskalenderen er vores helt nye kalender. Den gemmer på 10 nye udvalgte stykker sexlegetøj i høj kvalitet. Vi vedlægger en orgasmegel og en massageolie med i pakken fra det svanemærkede og økologiske mærke Kaerlig.

Vi har særlig meget erfaring med sexlegetøj - Hvilken julekalender skal vi vælge?

Sinful Classic Julekalender er helt perfekt for jer som har lidt eller ingen tidligere erfaring med sexlegetøj. Kalenderes indhold giver rig mulighed for at eksperimentere og udforske jeres egen og din partners krop. I får en vedlagt inspirationshæfte med i julekalenderen, hvor i kan få tips og tricks til at få mest muligt ud af jeres nye produkter.

Sinful nye adventskalender kan bruges uanset erfaring med sexlegetøj. Adventskalenderen er særligt egnet til jer der ønsker længere tid til at vende og afprøve jeres nye legetøj. Med færre låger giver den mulighed for at blive kendt med sit nye legetøj og samtidig muligheden for at udforske denne nye verden i sit eget tempo.

Hvis i allerede har sexlegetøj liggende i skuffen eller bare vil have produkter i højeste kvalitet, vil det rette valg for jer være Sinful Deluxe kalenderen.

Er det nødvendigt at købe batterier, lade kabler eller andet tilbehør til vores julekalendere?

Alle batterier og lade kabler er inkluderet i samtlige kalendere så det slipper i for at tænke på. De genopladelige produkter lades enkelt med en USP-kabel i enten PC'en eller med en adapter. Du kan læse mere om de enkle produkter i brugsanvisningen som følger med i kalenderen.

Vi anbefaler at i køber sexlegetøjsrens og vandbaseret glidecreme ved siden af jeres kalender, så i får den bedste oplevelse med de nye produkter og nemt kan rengøre dem efter brug.

Vi er partnere af samme køn. Er der en julekalender som passer til os?

Vores julekalendere er først og fremmest rettet imod par mod par med modsat køn. Vores kalendere har selvfølgelig produkter som i kan nyde sammen hvis i er et par af samme køn, men der vil også være produkter som i desværre ikke får den store nytte af.

Hvis i har brug for inspiration eller råd til hvilke produkter der passer til dig eller jer, så tøv endelig ikke med at kontakte vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe med alt fra almindelige spørgsmål til råd og vejledning omkring vores produkter.

Jeg er single. Vil jeg få glæde af kalenderens indhold?

Mange af vores produkter i de tre kalendere kan absolut nydes alene, men indholdet er specielt udvalgt til par. De vil derfor indeholde produkter som både er til mænd og kvinder.

Heldigvis findes der masser af produkter hos Sinful som er perfekt til singler. Kontakt vores kundeservice hvis du har brug for råd eller vejledning til at finde de perfekte produkter til dig.

Hvor mange produkter er der til henholdsvis kvinder, mænd og par?

Mange af produkterne i kalenderen kan bruges af kvinder og mænd eller af begge køn samtidig. Kalenderen indeholder et inspirationshæfte med tips og tricks til hvordan i får mest muligt ud af jeres nye produkter.

Vi har delt indholdet op i følgende kategorier:

Sinful Classic Julekalender
Sexlegetøj: 13 stk.
Erotiske tilbehør: 7 stk.
Let bondage: 4 stk.

Sinful Deluxe Julekalender
Sexlegetøj: 14 stk.
Erotiske tilbehør: 4 stk.
Let bondage: 7 stk.

Sinful Adventskalender
Sexlegetøj: 6 stk.
Let bondage: 4 stk.

Hvad gør jeg hvis jeg har yderligere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål til kalenderne er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som gøre alt for at hjælpe dig. De sidder klar til at hjælpe med stort og småt på telefonen i alle hverdage mellem 08:00-21:00 og i weekenden mellem 10:00-18:00. Du er også velkommen til at skrive en e-mail til dem på service@sinful.dk.

Forkæl din partner og dig selv med en erotisk julekalender fra Sinful,
og få en fræk december måned fyldt med nydelse

Erotisk julekalender for nybegyndere

Sinfuls erotiske kalender er perfekt for jer, hvis I som par er forholdsvis nye i sexlegetøjets verden eller ønsker at eksperimentere med og udforske nye seksuelle områder. Benyt muligheden for at blive overrasket med nye inspirationskilder hver dag i december indtil juleaften.

Med Sinfuls sexede julekalender får I 11 frække stykker sexlegetøj, 3 produkter til pirrende forspil, 6 produkter til blid bondage og 4 forskellige stykker erotisk tilbehør. Overrask din partner med en kalender fra Sinful, og gør jeres december måned lidt hedere.

Sidste år havde vi stor succes med vores sexjulekalender, som blev udsolgt på rekordtid, og vi er stolte af, at den inspirerede til mange intime timer i parforholdet. Var I et af de glade par, der prøvede sidste års frække kalender? Tøv ikke. Dette års version indeholder en masse nye og forbedrede produkter, der med garanti vil vække juleglæde.

Deluxe version til øvede par

Har I allerede erfaring med basis sexlegetøj, og ønsker I overraskelser, der kvalitetsmæssigt er rykket en tak op? Så er en Sinful Deluxe Julekalender helt perfekt. Overrask din partner med vores luksusversion, der indeholder produkter af den højeste kvalitet. Lad tankerne få frit spil, og find inspiration i nye frække overraskelser, som hver dag i december inviterer jer til at udforske nye fantasier.

Sinfuls luksuriøse julekalender indeholder produkter fra populære mærker som Womanizer med orgasmegaranti til hende og Tenga, der laver fantastiske masturbators til mænd. I får også produkter fra skandinaviske Kaerlig og Nortie samt andre spændende brands. I kan udforske 12 populære stykker sexlegetøj, 3 pirrende produkter til stimulation, 6 til blid bondage og 3 typer erotisk tilbehør. Tag med på en sensuel julerejse med Sinful Deluxe Julekalender, og lad julelegene begynde!

Mere erotik og nærvær i forholdet

Sinfuls erotiske julekalender har et eksklusivt design og kan sagtens stå fremme som en del af hjemmets julepynt - uden at afsløre de hede hemmeligheder, der gemmer sig bag lågerne. Sammen med kalenderen får I et flot inspirationshæfte fyldt med eksperttips til erotisk julehygge. Sinfuls julekalender handler om, at I som par får skabt den intimitet og fængslende gnist, som små frække gaver kan give jer i en måned, der allerede står i hjerternes tegn.


Vi har lyttet til vores kunder og forbedret overraskelserne, både på udvalg og kvalitet. Årets frække kalendere fra Sinful giver mulighed for en mere åben og dybere samtale om erotik og fantasier samt for at lære hinanden bedre at kende. Begge udgaver indeholder produkter af en meget højere værdi, end det du betaler, og så får du endda gratis fragt. Overrask din partner med en erotisk julekalender, så hele julemåneden bliver fyldt med fantastisk og pirrende sexlegetøj.

Sign up for Sinful's newsletter

Sign up for the Sinful email newsletter about sex toys and erotic accessories.

By signing up to our newsletter, you agree to receive e-mails with inspiration to buy sex toys and erotic accessories along with information about offers, news and competitions.
You can withdraw your consent at any time. We handle your information in accordance with our Privacy policy.

Menu

Contact Customer Service

Tel. 0330 808 5261

Open until 21.00

service@sinful.eu